FALKENBERGS VETERINÄRSERVICE

AMBULERANDE VETERINÄRSERVICE FÖR LANTBRUKETS DJUR OCH HÄSTAR

 

VÄLKOMMEN

hälsar veterinärerna

Christine Rysten, Eleonor Hovelius,

Jenny Bengtsson, Jeanette Odlander och Rita Palmelund.

Telefontid vardagar: 08.00-09.00

0346-751880

Övrig tid hänvisas brådskande sjukdomsfall vidare till jourhavande veterinär

 

HISTORIK

Falkenbergs Veterinärservice

 

 

Falkenbergs Veterinärservice startades 1995 av veterinärerna Stig Edqvist och Kenneth Hovelius. Stig och Kenneth hade dessförinnan varit med och startat distriktsveterinärstationen i Vessigebro 1981. När distriktsveterinärorganisationen omorganiserades 1995, valde de istället att bli privatpraktiserande veterinärer. De inledde då ett samarbete med Hallands Husdjur (idag Växa Sverige), vilket upplevdes som positivt för både rådgivare och kunder. Dessa herrar har nu gått i pension och stationen ägs idag av veterinärerna Christine Rysten, Jenny Bengtsson och Eleonor Hovelius. För stationen arbetar även veterinär Jeanette Odlander och Rita Palmelund.

 

Huvudverksamheten för Falkenbergs Veterinärservice har sedan starten varit ambulerande stordjursverksamhet, men vi har även möjlighet att ta emot smådjur dagtid. Ute på fältet servar vi de flesta djurslag men med tyngdpunkten på kor, hästar, grisar och får. Vi har jour dygnet runt för våra fasta kunder.

 

Senaste Nytt

Hitta hit:

Vi finns vid Vinbergsmotet, i samma hus som Växa Halland och Svenska Djurhälsovården, granne med Granngården och McDonalds.

 

Besöksadress: Torsholmsvägen 3

Länk till karta: eniro.se.

 

Om ni kommer ifrån Falkenberg - kör under E6 och ta vänster i rondellen. Kör förbi infarten till Granngården och ta nästa vänster. Parkera på besöksparkeringen som ligger direkt till vänster. Vår ingång hittar ni på baksidan. Ring på ringklockan vid dörren så kommer vi strax och öppnar!

 

Christine "Kicki" Rysten

Leg. vet.

 

Jenny Bengtsson

Leg. vet.

 

Jeanette "Nenne" Odlander

Leg. vet.

 

Eleonor Hovelius

Leg.vet.

 

Rita Palmelund

Leg.vet

 

 

Besöksadress: Falkenbergs Veterinärservice, Torsholmsvägen 3, 311 50 Falkenberg

Postadress: Falkenbergs Veterinärservice, Box 254, 311 23 Falkenberg