FALKENBERGS VETERINÄRSERVICE

AMBULERANDE VETERINÄRSERVICE FÖR LANTBRUKETS DJUR OCH HÄSTAR

Telefontid vardagar: 08.00-09.00

0346-751880

Övrig tid hänvisas brådskande sjukdomsfall vidare till jourhavande veterinär

Veterinärer

Bild: Christine Rysten, Eleonor Hovelius, Jenny Bengtsson,

Ulrika Linderoth och Jeanette Odlander.

Ko på bete

 

NYHETER 2014

 

 

 

Förändringar på stationen

 

Största förändringen är att Jenny och Ulrika har gått hem på graviditets- och senare föräldraledighet. Istället har vi förstärkt med leg. vet. Sigurjon "Sisso" Einarsson. Sisso har tidigare arbetat bl.a. som distriktsveterinär i Tibro samt på olika hästkliniker runt om i landet. Senast kommer han ifrån Hallands djursjukhus där han jobbat både i Slöinge och i Ljungby. Sisso är en erkänt duktig hästveterinär som kan erbjuda portabelt ultraljud samt digitalröntgen. Sisso kommer inledningsvis jobba två dagar i veckan hos oss, vanligtvis onsdagar och torsdagar. Detta innebär att vi vissa dagar kommer vara underbemannade och kanske bara kan koncenterera oss på akutfall. Vi hoppas att ni har överseende med att vi kanske behöver flytta mindre akuta ärenden till en annan dag.

 

Ytterligare en ändring är att fr.o.m. den 1 mars är stationsavgiften 100 kr. Detta beror på att det är först i år som vår hyreshöjning på Agrocenter har gått igenom fullt ut.

 

Vi önskar Jenny och Ulrika lycka till och hälsar samtidigt Sisso välkommen till Falkenbergs Veterinärservice!

 

/EH 2014-05-21

 

 

 

Växeln är ur funktion!

 

Jourhavande veterinär är idag, tisdagen den 8 april, Christine Rysten. Hon nås på telefonnr. 070-553 26 46. Vi ber om ursäkt för detta!

/EH 2014-04-08

 

Bild: ko på bete. Foto: E.Hovelius

Senaste Nytt

Hitta hit:

Vi finns vid Vinbergsmotet, i samma hus som Växa Halland och Svenska Djurhälsovården, granne med Granngården och McDonalds.

 

Besöksadress: Torsholmsvägen 3

Länk till karta: eniro.se.

 

Om ni kommer ifrån Falkenberg - kör under E6 och ta vänster i rondellen. Kör förbi infarten till Granngården och ta nästa vänster. Parkera på besöksparkeringen som ligger direkt till vänster. Vår ingång hittar ni på baksidan. Ring på ringklockan vid dörren så kommer vi strax och öppnar!

 

 

Besöksadress: Falkenbergs Veterinärservice, Torsholmsvägen 3, 311 50 Falkenberg

Postadress: Falkenbergs Veterinärservice, Box 254, 311 23 Falkenberg