Lantbrukets djur

FALKENBERGS VETERINÄRSERVICE

AMBULERANDE VETERINÄRSERVICE FÖR LANTBRUKETS DJUR OCH HÄSTAR

LANTBRUKETS DJUR


Falkenbergs Veterinärservice erbjuder ambulerande veterinärservice med jour dygnet runt, året runt, för våra kunder med nötkreatur och får. 

VÅRA TJÄNSTER


Vi erbjuder ambulerande veterinärservice med jour dygnet runt för våra kunder med nötkreatur. Vi kan hjälpa till med allt ifrån avhorningar och mastiter till utredning av kalvhälsoproblem och besättningsutredningar av olika slag. Vi har även möjlighet att vara officiella veterinärer i samband med smittskyddsutredningar.


Vi utför både vänster- och högersidiga löpmagsoperationer och vår målsättning är att även i fortsättningen kunna erbjuda våra kunder akuta kejsarsnitt på nötkreatur och får när detta är möjligt.

 

För tidsbokning hänvisas till telefontiden, vardagar mellan 08.00 till 09.00.BESÄTTNINGSSERVICE OCH

FÖREBYGGANDE DJURHÄLSOVÅRD

Individjuver - en genomgång av juverhälsan en gång i månaden och rådgivning om förebyggande åtgärder för att minska juverhälsoproblemen i din besättning.


Hälsopaket Mjölk - Jenny, Kicki och Eleonor kan erbjuda en grundlig genomgång av er besättning med hjälp av Hälsopaket Mjölk, ett samarbete med Växa Sverige. Vi utvecklar en Hälsoprofil av er besättning och tillsammans gör vi sedan en Hälsoplan.


Villkorad läkemedelsanvändning (ViLA) - Vi kan erbjuda villkorad läkemedelsanvändning i mjölk-, får- och nötköttsbesättningar. Har du mjölkgård kan vi dessutom utbilda dig och din personal så att ni får behörighet för ViLA på er gård. Ring oss så berättar vi mer! 


FOKUS-kurser - utbildning i de olika delarna av kons livslinje. Erbjuds även på besättningsnivå. Samla ihop personalen eller grannarna och fördjupa er i t.ex. kalvhälsa, mastit, sinläggning, m.m. Ta kontakt för prisuppgift!


Falkenbergs Veterinärservice

Torsholmsvägen 3

311 50 Falkenberg

Telefon: 0346-751880